Нутрицевтиктер және ББҚ

  • Тиімді тамақтану негіздерін зерттеңіз. Өсімдік және жануар текті өнімдердің тағамдық және биологиялық құндылығы. Әртүрлі жас топтары үшін диетаны жоспарлау принциптері. Емдік тамақтану ас қорыту жүйесі ауруларын, жүрек-қан тамырлары ауруларын және зат алмасу ауруларын кешенді емдеудің құрамдас бөлігі ретінде. Алиментарлық-тәуелді аурулар және олардың алдын алу. Тағамдық қоспалар мен тағамдық қоспалардың көмегімен маңызды және шағын тағамдық компоненттердің жетіспеушілігін немесе артық мөлшерін түзету.
  • Образовательная программа 6B10103 Фармация
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
Top