Қоғамдық тамақтандырудағы қаржылық есептілік

  • Бұл пән қоғамдық тамақтандыру саласындағы қаржылық есептіліктің негіздері мен принциптерін зерттеуге бағытталған. Студенттер тамақтану ұйымдарына тән бухгалтерлік есеп және қаржылық талдау туралы білімдерін тереңдетеді, сонымен қатар осы салаға тән қаржылық процестер мен көрсеткіштердің ерекшеліктерін зерттейді. Студенттер бухгалтерлік балансты, кірістер мен шығыстар туралы есепті, ақша қаражаттарының қозғалысы туралы есепті және қоғамдық тамақтандыру ұйымдарына тән басқа есептерді қоса алғанда, қаржылық есептілікті жасау процесін зерттейді, мейрамхана кәсіпорындарының қаржылық есептілігін талдау дағдыларын, соның ішінде қаржылық жағдайды, кірістілікті, ресурстарды пайдалану тиімділігін және басқа да негізгі көрсеткіштерді бағалауды үйренеді, салық заңнамасы туралы білімдерін тереңдетеді, тамақтану саласына тән және қаржылық есептілікте салық міндеттемелерін қалай дұрыс ескеру керектігін зерттейді
  • Образовательная программа 6B04105 Есеп және аудит
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top