Судың және азық түлік өнімдерінің анализі

  • Өндірістің технологиялық процестерін қалыптастыру құрылымын қарастырады. Олар су мен тамақ өнімдерін талдау әдістерімен, Өндіріске технологиялық процестерді енгізумен танысады. Ағзалардың өміріндегі судың рөлі. Олар суды, тамақ өнімдерін стандарттау және сертификаттау жұмыстарын жүргізуді үйренеді. Тамақ өнімдерін өндіруде шикізаттың, дайын өнімнің сапасын арттыру мақсатында практикалық зерттеулер жүргізу.
  • Образовательная программа 6B01504 Химия мұғалімдерін даярлау
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top