Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу технологиясы

  • Пәннің мақсаты - білім алушылардың білімін, практикалық дағдыларын қалыптастыру және Өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу, сақтау және қайта өңдеу кезінде өнімнің жоғалуын азайту дағдыларын игеру, өнімді сақтау және қайта өңдеу тиімділігін арттыру, шығарылатын өнім ассортиментін кеңейту бойынша қалыптасқан құзыреттерге сәйкес дағдыларды игеру.
  • Образовательная программа 6B08101 Агрономия
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 5
Top