Пісіру өндірісі және технологиялық жабдықтар

  • Пісіру өндірісі, пісіру мен кесудің теориялық және практикалық негіздері және технологиялық жабдықтар жайлы, қоректендіру көздері, электродтардың түрлері және тағы басқа пісіру материалдары туралы білімдерді қалыптастыру. Пісіру және оның мәні. Пісірудің түрлері, олардың классификациясы. Доғалы пісіру. Электр доғасы және оның қасиеттері. Пісіру қосылыстары, жапсарлар, материал-дары. Қоспа материалдары. Электродтар, флюстер, қорғаушы газдар. Пісіру трансформаторлары және түзеткіштер, түрлендіргіштер және агрегаттар, қоректендіруші көздердің жабдықтары. Автоматты доғалы пісіру. Пісіру мен дәнекерлеудің арнайы түрлері және олардың технологиялық жабдықтары. Пісіру сапасын бақылау
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top