Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығы өнімдерінің және азықтарын зертханалық талдау
-
Пән жануарларды азықтандырудың толықтығын және ұстау жағдайларын бақылау мақсатында классикалық әдістемелерді де, қазіргі заманғы экспресс-талдағыштарды да пайдалана отырып, мал шаруашылығы өнімдері мен жемшөптеріне зертханалық тал- дау жүргізу әдістерін меңгеру бойынша білімді қалыптастырады. Тәртіп сүттің, еттің, бал мен жемшөптің (құрғақ заттың, протеин- нің, майдың, минералды заттардың және кұрамы) сапалық құрамын анықтау іскерлігін қалыптастыруға ықпал етеді
-
Образовательная программа 6B08201 Мал шаруашылығы өнімдерін өндіру технологиясы
-
Несиелер 6
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1