Мал шаруашылығы өнімдерінің және азықтарын зертханалық талдау

  • Пән жануарларды азықтандырудың толықтығын және ұстау жағдайларын бақылау мақсатында классикалық әдістемелерді де, қазіргі заманғы экспресс-талдағыштарды да пайдалана отырып, мал шаруашылығы өнімдері мен жемшөптеріне зертханалық тал- дау жүргізу әдістерін меңгеру бойынша білімді қалыптастырады. Тәртіп сүттің, еттің, бал мен жемшөптің (құрғақ заттың, протеин- нің, майдың, минералды заттардың және кұрамы) сапалық құрамын анықтау іскерлігін қалыптастыруға ықпал етеді
  • Несиелер 6
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top