Мал азығын дайындаудың жетілдірілген технологиясы

  • Мақсаты: студенттерге шалғын жайылымдарды жақсарту арқылы мал азығының қорын жасауды, тиімді пайдаланыуды үйрету. Мазмұны: Жем-шөп өндірудің, жем-шөп дайындаудың және азықтандырудың жаңа технологияларын білу және түсіну. Азықтарды дайындау және оларды жануарларды азықтандыруға дайындау технологиясын меңгеру; сүт өнімділіг ібағытындағы жануарларға арналған арнайы азықтарды дайындау бойынша компьютерлік бағдарламаларды білу. Күніне, айына, маусымына және жылына жануарлардың жемге деген қажеттілік деңгейін жоспарлау мүмкіндігі.
  • Образовательная программа 6B09111 Ветеринарлық медицина
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top