6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Манаш Қозыбаев атындағы Солтүстік Қазақстан мемлекеттік университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Азық-түлік өнімдері технологиясында кәсіби міндеттерді шешуге қабілетті, азық-түлік өнімдерін өндіру саласында негізгі және кәсіби құзыреттілікке ие, кәсіби өсуге және ұтқырлыққа қабілетті жоғары білімді тұлғаны қалыптастыру
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 240
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары
6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
БакалавриатАлматы технологиялық университеті (АТУ)
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша, Ағылшын тілі6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
БакалавриатА.Байтұрсынов атындағы Қостанай мемлекеттік университеті
БББТ: B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
Қолданыстағы білім беру бағдарламасы | Оқыту тілі: Русский, Қазақша