Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
6B07215 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы в Мұхаммед Хайдар Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Бағдарламаны іске асырудың мақсаты: өндірістік-технологиялық қызмет саласына өнім сапасын талдау әдістерін, қауіпсіздік талдау әдістерін, азық-түлік өнімдерін өндіру саласында дайын өнімді алудың ұтымды және инновациялық тәсілдерін меңгерген техникалық және технологиялық білімі бар жоғары білікті кадрларды даярлау болып табылады.
-
Академиялық дәреже Бакалавриат
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 4 года
-
Кредиттер көлемі 241
-
Білім беру бағдарламаларының тобы B068 Азық-түлік өнімдерінің өндірісі
-
ҰБТ-дағы пәндер Химия және Биология
-
Білім беру саласы 6B07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 6B072 Өндірістік және өңдеу салалары