Жаңа білім беру бағдарламасы

8D07209 Қоғамдық тамақтану өнімдерінің инновациялық технологиялары в АТУ

Оқыту нәтижелері

  • Заманауи технологияларды қолдана отырып, талдау және ақпаратты сыни бағалау негізінде ғылыми және кәсіби коммуникацияға қабілетті.
  • Біртұтас жүйелі ғылыми дүниетаным негізінде кешенді зерттеулерді, оның ішінде пәнаралық зерттеулерді жүзеге асыруға қабілетті
  • ЖОО-да инновациялық білім беру саясатының міндеттерін іске асыруға қабілетті
  • Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің техникасы мен технологиясы саласындағы отандық және әлемдік ғылымның даму заңдылықтары туралы пайымдаулар шығарады
  • Терең теориялық және мамандандырылған Білім негізінде тамақ технологиясы саласында кешенді ғылыми зерттеулер жүргізеді
  • Қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің ғылымындағы, техникасындағы және технологиясындағы жаңа құбылыстардың әлеуметтік-экономикалық салдарын бағалауға қабілетті
  • Өзекті ғылыми және практикалық мәселелерді шешуде өзіндік және басқа зерттеулердің нәтижелерін түсіндіреді
  • Азық-түлік технологиясы саласындағы ғылыми негізделген инновациялық, тиімді шешімдерді ұсынады
Top