Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Батыс Еуропа азық-түлік мәдениетінің дәстүрлері мен ерекшеліктері
-
Бұл курс студенттердің тамақ дайындаудың теориялық және практикалық негіздеріне, гастрономиялық әдеттерді ��алыптастыруына, Батыс Еуропа елдерінің ұлттық асүйінетән ерекшеліктері мен қызығушылығын қалыптастыруға қатысты мәселелерді меңгеруіне көмектеседі.
-
Образовательная программа 6B11116 Мейрамхана және қонақ үй бизнесі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2