Денсаулық сақтау жүйесіндегі сапаны бақылау/

  • Қоршаған және өндірістік орта объектілерінің, азық-түлік өнімдерінің сапасы мен бағалауының санитарлық-эпидемиологиялық көрсеткіштерін, халықтың әртүрлі топтарының рационалды тамақтануының теориялық, практикалық негіздерін зерттейді. Адамның тіршілік әрекетіне әсер ететін қоршаған орта факторларын кешенді талдау әдістемесін және санитарлық-эпидемиологиялық бақылау әдістерін меңгеру дағдыларын қалыптастырады. Ғылыми-зерттеу және практикалық кәсіби қызметтегі мәселелерді талдау, құрылымдау және шешу.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top