Мал азығын өндіру

  • Мал азығын өндірудегі ғылым мен озық тәжірибенің жетістіктері. Жемдерді жіктеу және оларға қойылатын негізгі талаптар. Азықтық Азықтық азық-түлік бірлігі туралы түсінік. Жемдегі ақуыз мен протеиннің мәні. Қорытылатын протеин және қорытылатын протеин бойынша жемнің теңгерімділігін бағалау әдістері. Арпаның жемдік қасиеті. Арпаны өсірудің биологиялық ерекшеліктері мен технологиясы. Сұлы жемдік қасиеті. Сұлы өсірудің биологиялық ерекшеліктері мен технологиясы.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top