Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің сапасын бақылау
-
Пән тағамдық өнімдердің сапалық компоненттік құрамын, олардың энергетикалық құндылығын (ақуыз, майлар, көмірсулар, минералды құрамның болуы), әртүрлі азық-түлік өнімдерін сынама алу және сынама дайындауды жүзеге асыру білігі; тағамдық өнімдердің макро және микроқұрамдауыштарын сәйкестендіру тәсілдері туралы білім тағамдық өнімдердің сапасын бақылаудың қазіргі заманғы әдістерімен танысу.
-
Образовательная программа 6B05302 Химия
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп