Азық-түлік сапасы және қауіпсіздік

  • Нарықтық жағдайларда, егер ол өз өнімдерінің немесе қызметтерінің бәсекеге қабілеттілігін қамтамасыз ете алмаса, кәсіпорын ешқандай инвестицияларды құтқармайды, сондықтан дәл сол себепті сатып алушылар мен тапсырыс берушілер сапаға артықшылық береді. Әрбір қоғамдық тамақтандыру кәсіпорны тұтынушыларға жоғары сапалы азық-түліктен сапалы тамақ дайындауға, тазалыққа, гигиенаға, эстетикаға кепілдік беруі тиіс.
  • Образовательная программа 6B11103 Мейрамхана ісі және қонақ үй бизнесі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 4
Top