Азық – түлік өнімдерінің тауартануы

  • Пән өнімдердің жіктелуін ұсынады. Тамақ өнімдерінің сапасын зерттеудің негізгі әдістері, химиялық құрамы. Азық-түлік тауарларының тағамдық құндылығы, сапа көрсеткіштері. Стандарттау және сертификаттау, өнімдер туралы ақпарат, кодтау. Өнімдерді сақтау, сақтау кезіндегі негізгі өзгерістер, тауарлық шығындар. Өндірістік және сауда ассортименті, ассортиментті қалыптастыру, ассортименттік саясат принциптері. Өсімдік тектес өнімдер. Жануарлардан алынатын өнімдер және тағамдық майлар.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top