Сүт және сүтқышқылды өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән - балалар тағамында сүт өнімдерінің технологиясын ұсынады. Консервілеудің теориялық негіздері мен принциптері. Сүт консервілерін өндірудің жалпы процестері. Сүт консервілерінің технологиясы. Құрғақ сүт өнімдері. Балалар тамағына арналған құрғақ сүт өнімдері. Сары майдың сипаттамасы мен ассортименті. Май технологиясы. Сырлар мен шикізат сипаттамасы. Балқытылған ірімшік технологиясы.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top