Ет және ет өнімдерін өндіру технологиясы

  • Пән - сойылғаннан кейінгі ет қасиеттерінің өзгеруі бойынша ұғымын білдіреді. Автолиздің қалыпты жүрісінен ауытқулар. Ет және ет өнімдерін тоңазытып өңдеу. Ет және ет өнімдерін сублимациялық кептіру. Шұжық өнімдерін және ет өнімдерін өндіру. Ет шикізатының мал және өсімдік тектес шикізаттың басқа түрлерімен үйлесуі негізінде құрама өнімдердің жаңа түрлерен өндіру.
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top