Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамағдық кәсіпорындарының өндірістерін жобалау
-
Пән қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалаудың жалпы ережелерін білдіреді; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын есептеудің негізгі нормативтері және орналастыру принциптері, жобаның техникалық-экономикалық негіздемесі, технологиялық есептеулер, шикізат пен кулинарлық жартылай фабрикаттардың шығынын есептеу, технологиялық жабдықтарды есептеу және таңдау, қойма, өндірістік цехтар, тұтынушыларға арналған бөлмелерді, алаңдарын есептеу, жобаланатын кәсіпорынның жалпы ауданын анықтау
-
Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
-
Несиелер 8
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2