Тамағдық кәсіпорындарының өндірістерін жобалау

  • Пән қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын жобалаудың жалпы ережелерін білдіреді; қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарын есептеудің негізгі нормативтері және орналастыру принциптері, жобаның техникалық-экономикалық негіздемесі, технологиялық есептеулер, шикізат пен кулинарлық жартылай фабрикаттардың шығынын есептеу, технологиялық жабдықтарды есептеу және таңдау, қойма, өндірістік цехтар, тұтынушыларға арналған бөлмелерді, алаңдарын есептеу, жобаланатын кәсіпорынның жалпы ауданын анықтау
  • Образовательная программа 6B07201 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 8
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top