Жаңа экологиялық қауіпсіз технологиялық өнімдер, қайта өңдеу және малшауашылық өнімдерін сақтау

  • Пән сүт, ет, жұмыртқа өнімдерін өндірудің экологиялық қауіпсіз технологияларын, сондай-ақ мал шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу мен сақтауды оқытады; пәнді оқу нәтижесінде білім алушы Ауыл шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеу саласында мониторинг жүргізе алады, жануарлардан алынатын шикізатты қайта өңдеу тиімділігін арттыру бойынша оңтайлы шешімдерді таба алады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top