Микробиология

  • Жалпы микробиология негіздері. Номенклатура және анықтау ережесі. Морфологиялық, цитологиялық, өсінділік, физиологиялық және биологиялық қасиеттердің микроорганизмдер жүйелеуіндегі маңызы. Микроорганизмдердің табиғатта таралуы. Топырақ микрофлорасы, су микрофлорасы, ауа микрофлорасы, жануарлар микрофлорасы. Сут және сүт өнімдері микробиологиясы. әр түрлі сапрофитті және патогенді микроорганизмдердің, ауыл шаруашылық культураларының ауру қоздырғыштарының рөлі және олардың адам, жануар, өсімдік
  • Образовательная программа 6B08302 Аңшылықтану және аң шаруашылығы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top