Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сазқұндыз шаруашылығы
-
Сазқұндыз өсірудің тарихы. Тамақтанудың анатомиялық және физиологиялық негіздері. Сазқұндыздың мекен ету ортасы. Репродукцияның биологиялық ерекшеліктері, nutria ның өсуі және дамуы. Азық-түлік өнімдері. Сазқұндыз шаруашылығын ұйымдастыру, нәзік тамақтандыру және сақтау. Тамақтанудағы асыл тұқымды жұмыс. Сазқұндыздарды кешенді бағалау әдісі. Сүт өнімдерінің сапасын бағалау және сұрыптау
-
Образовательная программа 6B08302 Аңшылықтану және аң шаруашылығы
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1