Сазқұндыз шаруашылығы

  • Сазқұндыз өсірудің тарихы. Тамақтанудың анатомиялық және физиологиялық негіздері. Сазқұндыздың мекен ету ортасы. Репродукцияның биологиялық ерекшеліктері, nutria ның өсуі және дамуы. Азық-түлік өнімдері. Сазқұндыз шаруашылығын ұйымдастыру, нәзік тамақтандыру және сақтау. Тамақтанудағы асыл тұқымды жұмыс. Сазқұндыздарды кешенді бағалау әдісі. Сүт өнімдерінің сапасын бағалау және сұрыптау
  • Образовательная программа 6B08302 Аңшылықтану және аң шаруашылығы
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top