Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өнімдерді өңдеудің дәстүрлі емес әдістері
-
Студенттердің тамақ өнімдерінің физикалық-механикалық қасиеттері саласындағы түсініктерді алуы; студенттердің тамақ өнімдерінің физикалық мәнін, құрылымдық-механикалық сипаттамаларын түсінуін қалыптастыру; шикізаттың физикалық-механикалық сипаттамаларын бағалау және оларды жүзеге асырылатын технологиялық процестер мен аппараттарды есептеу үшін пайдалану, сондай-ақ оларды механикаландыру және автоматтандыру үшін алғышарттар жасау іскерлігін дамыту.
-
Образовательная программа 6B07116 Технологиялық машиналар мен жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп