Ауыл шаруашылығындағы биотехнология

  • Пән стандарттаудың, сертификаттаудың ұйымдастырушылық-әдістемелік негіздерін, өнім қауіпсіздігінің санитарлық-гигиеналық талаптарын, ауылшаруашылық өнімдерінің тұтынушылық талаптары мен сапалық сипаттамаларын зерделейді; пәнді оқу нәтижелері бойынша білім алушы азық-түлік ауылшаруашылық шикізаттары мен тамақ өнімдерінің сәйкестігін бағалау ережелерін, зерттеу әдістерінің жіктелуі мен мәнін анықтай алады.
  • Образовательная программа 7M05102 Биотехнология
  • Несиелер 8
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top