Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі мен сапасы
-
Тамақ өндіру кәсіпорындарының өндірістік және логистикалық процестерінде қауіптерді анықтау, сапа және қауіпсіздік жүйелерін қолдану және енгізу, технологиялық сұлбаларды әзірлеу кезінде тәуекелдерді талдау, ХАССПжоспарын жасау, өнімдер мен сапа жүйесін сертификаттау, өндірістік ортада зерттеуді жүргізу/
-
Образовательная программа 7M07255 Жануарлардан алынатын өнімдердің технологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1