Білім беру бағдарламасы өзекті емес

7M07255 Жануарлардан алынатын өнімдердің технологиясы в Мұхтар Әуезов атындағы Оңтүстік Қазақстан университеті

Оқыту нәтижелері

  • Команданы тиімді басқару және өз көзқарасын дұрыс қорғау, әрекеттерін түзету, түрлі әдістерді қолдану
  • Жаңа тағам өнімдерін шығарған кезде шикізат, жартылай фабрикаттар және жануарлардан алынатын дайын өнімдердің қасиеттерін зерттеу үшін заманауи жабдықтар мен әдістерді пайдалана отырып, өндірістік мәселелерді шешу үшін дербес зерттеулер жүргізу.
  • Жануарлардан алынатын өнімдерді өңдеуге арналған құрылғыларды, процестерді және технологияларды пайдалану арқылы негізгі принциптерін қолданумен инженерлік, аналитикалық және басқарушылық тапсырмаларды дербес шешу
  • Белгісіздік жағдайында кәсіпкерлік, зерттеушілік дағдылар мен жұмыс дағдыларды тиімді қолдану.
  • Жануар текті өнімдерін өндірудің перспективті технологиялық схемаларын сыни талдау және әзірлеу.
  • Шикізаттың сапасын және жануарлардан алынатын дайын өнімдердің сапасын талдауды жүйелі түрде қолданыстағы технологиялық үдерістерді оңтайландыру әдістерін білікті қолдану
  • Өндірістік және шаруашылық, қаржылық-шаруашылық қызметті тиімді басқару
  • Тұлғааралық қарым-қатынаста, кәсіби қызметінде шет тілінде құзыретті білімін көрсету, ғылыми мақалаларды жазу
  • Тамақ кәсіпорындарының өндірістік және логистикалық процестеріндегі тәуекелдерді сыни бағалау.
  • Ұйымдағы персоналдың дамуын және тиімді пайдаланылуын терең бағалау, бұқаралық мінез-құлықты басқаруға арналған әлеуметтік және психологиялық технологияларды иелену
Top