Өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеудегі ресурс үнемдеу технологиялары

  • Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру және қайта өңдеу тиімділігін арттыру және ресурс үнемдеуді негіздеу бойынша негізгі бағыттарды дамыту үрдістерін, сондай-ақ қайта өңдеу кәсіпорындарының жұмыс істеуінің тепе-теңдігін, шарттары мен факторларын жүйелі талдауды қарастырады. Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өндіру мен қайта өңдеудің ресурстық әлеуетін пайдалану деңгейін бағалау бойынша ұсыныстар мен ресурс үнемдеу әдіснамасын қарастырады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top