Тоңазытқыш технологиялық жабдықтарды жобалаудың теориялық негіздері

  • Курстың мақсаты - студенттерді тамақ өнімдерін мұздату үшін қолданылатын технологиялық тоңазыту жабдықтарымен, ет, құс өңдеу, балық, сүт, өнеркәсіп, жұмыртқа, алкоголь және алкогольсіз сусындарды өндіру кезінде, кондитерлік және нан пісіру өндірісінде және тамақ өнеркәсібінің басқа да салаларында таныстыру. Уәде етушілер негізгі конструктивтік ерекшеліктері, жұмыс тәртібі және жабдықтың көрсетілген түрлерін пайдалану ерекшеліктері туралы білім алуы тиіс.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top