Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тоңазытқыш технологиялық жабдықтарды жобалаудың теориялық негіздері
-
Курстың мақсаты - студенттерді тамақ өнімдерін мұздату үшін қолданылатын технологиялық тоңазыту жабдықтарымен, ет, құс өңдеу, балық, сүт, өнеркәсіп, жұмыртқа, алкоголь және алкогольсіз сусындарды өндіру кезінде, кондитерлік және нан пісіру өндірісінде және тамақ өнеркәсібінің басқа да салаларында таныстыру. Уәде етушілер негізгі конструктивтік ерекшеліктері, жұмыс тәртібі және жабдықтың көрсетілген түрлерін пайдалану ерекшеліктері туралы білім алуы тиіс.
-
Образовательная программа 7M07106 Тоңазытқыш машиналар және кондиционерлеу жүйелері
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2