Экспериментті жоспарлау, өңдеу және талдау

  • Пәннің мақсаты эксперименттің қазіргі теориясының негіздерін: жоспарлау әдістерін, тәжірибелік деректерді математикалық өңдеу және эксперимент нәтижелерін талдау. Зертханалық және өнеркәсіптік жағдайларда тәжірибелік зерттеулерді ұйымдастыру және орындау бойынша студенттің білім алуы. Пәннің міндеттері: өсімдік тектес азық-түлік өнімдерін зерттеуде экспериментті жоспарлау туралы түсінік қалыптастыру; өсімдік тектес азық-түлік өнімдерін зерттеуде эксперимент жүргізу бойынша теориялық білімді қалыптастыру; эксперименттің нәтижелерін талдау дағдыларын алу; эксперименталды деректерді математикалық өңдеу әдістерін меңгеру; эксперименттің алынған нәтижелері арасындағы эмпирикалық тәуелділікті анықтау тәсілдерін меңгеру.
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top