Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін тоңазыту (екінші тілде)
-
Курста тамақ өнеркәсібінде суықты қолдануға байланысты сұрақтар қарастырылады. Курсты өту кезінде білім алушылар тоңазытқышта сақтаудың микробиологиясымен танысып, әр түрлі тағам өнімдерін сақтау және тоңазытып өңдеу ерекшеліктерін оқып, мұздату және қайрау ұзақтығын бағалау әдістемесін оқып, тағам өнімдерін салқындату және сақтау кезінде кептіру процесін қарастыруы, көкөністер мен жемістерді сақтау ерекшеліктерін оқып білуі керек.
-
Образовательная программа 7M07106 Тоңазытқыш машиналар және кондиционерлеу жүйелері
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1