Мал және өсімдік өнімдерін кайта өндейтін технологиялық машиналар

  • Пән шикізаттың сапасын бақылау, қабылдау және сақтау дағдыларын қалыптастырады, өндірістің технологиялық үдерістерін жүргізеді және әртүрлі түрдегі өсімдік және мал шаруашылығы өнімдерінің сапасын бағалайды; ауылшаруашылық өнімдерін өндіру, сақтау және өңдеу технологияларын ғылыми-техникалық базаның жай-күйін талдау және талдау; ауыл шаруашылығы өнімдерін өндіру және өңдеу саласындағы зерттеулер жүргізу, деректерді талдау және оларды жалпыға бірдей қабылданған әдістерге сәйкес жиынтықтау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top