Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік өнімдерін өңдеу технологиясы
-
Дәнді, майлы тұқымдарды, картопты, қант қызылшасын, көкөністерді, жемістер мен жидектерді сақтау және өңдеу ерекшеліктерін зерттейді. Сақтау және қайта өңдеу нәтижелеріне әсер ететін факторларды, сондай-ақ өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеудің технологиялық процестерін ұйымдастыру және жүргізу қағидаттарын қарайды. Шикізат сапасы, оны өңдеуге дайындау, негізгі технологиялық процестер, олардың параметрлерінің дайын өнім сапасына әсері туралы білімді қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07501 Стандарттау және сертификаттау (салалар бойынша)
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 6