Өсімдік өнімдерін өңдеу технологиясы

  • Дәнді, майлы тұқымдарды, картопты, қант қызылшасын, көкөністерді, жемістер мен жидектерді сақтау және өңдеу ерекшеліктерін зерттейді. Сақтау және қайта өңдеу нәтижелеріне әсер ететін факторларды, сондай-ақ өсімдік шаруашылығы өнімдерін қайта өңдеудің технологиялық процестерін ұйымдастыру және жүргізу қағидаттарын қарайды. Шикізат сапасы, оны өңдеуге дайындау, негізгі технологиялық процестер, олардың параметрлерінің дайын өнім сапасына әсері туралы білімді қалыптастырады.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 6
Top