Тағамдық өндірістегі полимерлер

  • Пәннің мақсаты - тамақ өнеркәсібінде полимерлік материалдарды алу және пайдалану қабілетін қалыптастыру. Полимерлерді синтездеу саласындағы заманауи теориялық негіздер, полимерлердің санитарлық-гигиеналық сипаттамалары, экологиялық таза полимерлік материалдарды алудың физика-химиялық негіздері, тамақ өнеркәсібіне арналған полимерлер және оларды алу және қолдану мәселелері, полимерлі материалдардың қалдықтарын қайта өңдеу мәселелері студенттерді интерактивті сұрау негізінде қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top