Тағам өнімдерінің шығаруы

  • Пәннің мақсаты – тағам өнімдерін шығару және оларды дамыту жобаларына қатысу қабілетін қалыптастыру. Тағам өнімдерін жасауда орын алатын химиялық, физика-химиялық, биохимиялық, құрылымдық және механикалық процестер туралы іргелі ғылыми білімдер, өнімнің сапасын жақсарту, өнімнің тағамдық құндылығының теріс өзгеруін төмендетету, оның сақтау мерзімін ұзартатуға арналған заманауи технологиялық әдістер case-study қолдану арқылы қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Тағамдық химия және технология (НКУ)
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top