Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Денсаулықты қорғау мен нығайтудың негізгі мәселелері тұрғысында салауатты тамақтанудың стратегиялық маңыздылығы зор. Бұл басымдықта инфекциялық емес аурулардың алдын алу және тамақтануды жақсарту айқындалады. Азық -түлік қауіпсіздігі азықты өндіріп дайындау, сақтау, азық-түлікке төнуі мүмкін қауіп-қатерді қарастырады. Осы пән азық түлік қауіпсіздігін қамтамасызететін қолданыстағы ұлттық нормативтік-құқықтық база мен халықаралық сапа стандарттарын үйретеді.
  • Образовательная программа 6B10111 Қоғамдық денсаулық сақтау
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 7
Top