Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Денсаулықты қорғау мен нығайтудың негізгі мәселелері тұрғысында салауатты тамақтанудың стратегиялық маңыздылығы зор. Бұл басымдықта инфекциялық емес аурулардың алдын алу және тамақтануды жақсарту айқындалады. Азық -түлік қауіпсіздігі азықты өндіріп дайындау, сақтау, азық-түлікке төнуі мүмкін қауіп-қатерді қарастырады. Осы пән азық түлік қауіпсіздігін қамтамасызететін қолданыстағы ұлттық нормативтік-құқықтық база мен халықаралық сапа стандарттарын үйретеді.
-
Образовательная программа 6B10111 Қоғамдық денсаулық сақтау
-
Несиелер 3
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 7