Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Рационалды және теңдестірілген тамақтанудың физиологиялық және гигиеналық негіздері, оларды ұйымдастыруға қойылатын гигиеналық талаптар. Азық-түлік сапасын бағалау. Гендік модификацияланған ағзалар. Тамақ кәсіпорындарына қойылатын жалпы гигиеналық талаптар. Тамақ кәсіпорындарын санитарлық-эпидемиологиялық тексеру сызбасы. Тамақ кәсіпорындарының санитарлық жағдайын бақылау. Тағам өнімдерін стандарттау, оның гигиеналық және құқықтық маңызы.
-
Образовательная программа 6B10105 Қоғамдық денсаулық сақтау
-
Несиелер 8
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1