Дұрыс тамақтану және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі

  • Рационалды және теңдестірілген тамақтанудың физиологиялық және гигиеналық негіздері, оларды ұйымдастыруға қойылатын гигиеналық талаптар. Азық-түлік сапасын бағалау. Гендік модификацияланған ағзалар. Тамақ кәсіпорындарына қойылатын жалпы гигиеналық талаптар. Тамақ кәсіпорындарын санитарлық-эпидемиологиялық тексеру сызбасы. Тамақ кәсіпорындарының санитарлық жағдайын бақылау. Тағам өнімдерін стандарттау, оның гигиеналық және құқықтық маңызы.
  • Образовательная программа 6B10105 Қоғамдық денсаулық сақтау
  • Несиелер 8
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top