Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау
-
Пән студенттерді шикізат пен азық-түлік өнімдерінің сапасын бақылау және бағалау әдістерімен және келіп түсетін шикізат, өндірілетін өнім сапасының нормативтік-техникалық құжаттаманың белгіленген талаптарына, Рецептураларға және өндірістің технологиялық режимдеріне сәйкестігін тексеруді ұйымдастырумен таныстыруды зерделейді.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1