Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы
-
Пән тамақ өнімдерін өндірудің ғылыми негіздері саласындағы білімді, іскерлікті және дағдыларды меңгеру арқылы білім алушылардың кәсіби құзыреттілігін қалыптастыруды, студенттердің теориялық білім мен практикалық дағдыларды меңгеруін, тамақ өнімдерін өндіру саласында басымдықтарды белгілеуді және айқындауды, тамақ өнімдерін өндірудің жаңа технологиялық процестерін әзірлеу кезінде нақты техникалық шешім қабылдауды негіздеуді зерделейді.
-
Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2