Дұрыс тамақтану негіздері

  • Тәртіп студенттердің санасында халықтың барлық топтарын дұрыс тамақпен қамтамасыз ету қажеттілігін бекітуді зерттейді. Студенттердің теориялық білімдерін меңгеруі, халықтың созылмалы жұқпалы емес ауруларының алдын алу үшін дұрыс тамақтану туралы ғылым саласында іскерліктер мен дағдыларды меңгеруі. Білім алушыларда салауатты тамақтану принциптерін практикалық қызметке енгізу бойынша білім, білік және дағдылардың тұтас жүйесін құру.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік қауіпсіздігі
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top