Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Дұрыс тамақтану және азық-түлік қауіпсіздігі
-
Пән азық-түлік қауіпсіздігін реттеу және қамтамасыз ету туралы білім береді; тамақ өнімдерінің сапасын қалыптастыру мен басқарудың және олардың сапасын бақылауды қамтамасыз етудің негізгі принциптерін; тағамдық қоспаларды пайдалануды реттеу мен бақылаудың жіктелуі мен гигиеналық принциптері туралы. Тамақ өнімдеріне санитарлық-эпидемиологиялық бақылау және қадағалау жүргізу білімдері мен дағдылары қалыптасуда
-
Образовательная программа 6B10110 Қоғамдық денсаулық
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2