Дұрыс тамақтану және азық-түлік қауіпсіздігі

  • Пән азық-түлік қауіпсіздігін реттеу және қамтамасыз ету туралы білім береді; тамақ өнімдерінің сапасын қалыптастыру мен басқарудың және олардың сапасын бақылауды қамтамасыз етудің негізгі принциптерін; тағамдық қоспаларды пайдалануды реттеу мен бақылаудың жіктелуі мен гигиеналық принциптері туралы. Тамақ өнімдеріне санитарлық-эпидемиологиялық бақылау және қадағалау жүргізу білімдері мен дағдылары қалыптасуда
  • Образовательная программа 6B10110 Қоғамдық денсаулық
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top