Асқорыту физиологиясының қазіргі мәселелері

  • Пән адамның ас қорыту мүшелері мен мүшелер жүйесінің құрылымдық, қызметтік құрылысын, ас қорытудың биологиялық үрдістерінің химиялық негіздерін, физиологиялық механизмін, дұрыс тамақтануды, ас қорыту жүйесінің ауруларын қарастырады. Білім алушы өзінің пікірін ұжым пікірімен ұштастыра отырып, биология саласындағы қазіргі заманғы тұжырымдамалар мен теориялар шеңберінде алынған деректерді талдауға және ғылыми-зерттеу жұмыстарын дербес жүргізуге үйренеді.
  • Образовательная программа 7M01507 Биология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top