Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты – сүт өнімдерінің заманауи классификациясы мен ассортиментін, шикізат пен дайын сүт өнімдерінің сапасына қойылатын талаптарды-органолептикалық, физикалық-химиялық және микробиологиялық көрсеткіштер мен қауіпсіздік көрсеткіштерін, сүт өнімдерінің ақауларын , олардың пайда болу себептері мен анықтау әдістерін зерттеу. Студент алған білімдерін одан әрі сүт, сүт өнімдерін өндіру және қайта өңдеудің технологиялық процестерін басқаруда қолдана алады.
-
Образовательная программа 6B07203 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1