Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін өңдеу және сақтау
-
Пән өсімдік шаруашылығы өнімдерін стандарттау негіздерін, өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтауды, астық пен май тұқымдарын қайта өңдеу негіздерін, картопты, жемістерді, көкөністерді , жидектерді сақтауды және оларды қайта өңдеу негіздерін зерделейді. Оқыту нәтижесінде студент өсімдік шаруашылығы өнімдерін сақтау және қайта өңдеу саласында практикалық дағдыларды алады.
-
Образовательная программа 6B07203 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1