Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және сүт өнімдерін технохимиялық бақылау, сапасын бағалау және қауіпсіздігі
-
Пәнді оқытудың мақсаты-қалыптасқан құзыреттерге сәйкес ет және сүт өнімдерінің сапасын технологиялық бақылау саласында практикалық дағдыларды қалыптастыру және теориялық білім алу. Оқу нәтижесінде студент жануарлардан алынатын тамақ өнімдерінің сапасы мен азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз етудің практикалық дағдыларына ие болады.
-
Образовательная программа 6B07203 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2