Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік шаруашылығы өнімдерін технохимиялық бақылау, сапасын бағалау және қауіпсіздігі
-
Пән студенттерде тамақ шикізатын, жартылай фабрикаттарды және өсімдік тектес өнімдерді өндіру және сақтау процесінде бақылау және зерттеу әдістерінің теориялық білімі мен практикалық дағдыларын, технохимиялық бақылауды ұйымдастыру және жүргізу бойынша практикалық дағдыларды және өндірістегі қауіпсіздікті қалыптастырады.
-
Образовательная программа 6B07203 Тамақ өндірістерінің технологиясы және инжинирингі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2