Өсімдік майының технологиясы

  • Пәннің мақсаты студенттердің өсімдік майын өндіру технологиясы, шикізаттың негізгі сипаттамалары, технология негіздері және қайта өңдеу саласындағы кәсіпорындарды ұйымдастыру туралы білімдерін қалыптастыру болып табылады. Оқыту нәтижесінде студент нормативтік құжаттама талаптарына және нарық қажеттіліктеріне сәйкес Өсімдік шикізатынан жасалған тамақ өнімдерінің сапасын қамтамасыз етудің практикалық дағдыларына ие болады, сондай-ақ өсімдік майын өндірудің технологиялық процестерін жетілдіру жөніндегі іс-шараларды ұйымдастыруға және әзірлеуге қабілетті болады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top