Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік тектес өнімдерді сақтау және қайта өңдеудің инновациялық технологиялары''
-
Қазақстан Республикасының элеватор, ұн тарту-жарма және құрама жем өнеркәсіптерінің даму перспективалары. Дәнді сақтау, ұн, жарма, құрама жем, нан-тоқаш, кондитер және макарон өнімдері, қант, крамал және сірне өндіруге негізделген физика-химиялық, биохимиялық және биотехнологиялық процестер.
-
Образовательная программа 7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі.
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1