Жаңа білім беру бағдарламасы

7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі. в Мұхаммед Хайдар Дулати атындағы Тараз өңірлік университеті

Пәндер

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби салада заманауи тілдік және коммуникациялық құзыреттілікті қолданады
  • Кәсіптік тәжірибеде ғылыми зерттеулер мен кәсіпкерліктің негіздері мен әдістерін қолданады
  • Тамақ өнімдері мен құрамажемдерді байыту үшін тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібінің қайталама шикізат ресурстарын пайдаланады
  • Тамақ өнімдерінің негізгі топтарын өндіруде шикізатты қайта өңдеудің инновациялық технологиялары мен наноқұрылымды материалдарды пайдаланады
  • Ұйым жұмысын белсендіру, ұйымдағы кадрларды сауатты жұмыс істеуге жұмылдыру мақсатында басқару іс-әрекетінде психологиялық және педагогикалық әдістер мен принциптерді қолданады
  • Қауіпсіз және жоғары сапалы тамақ өнімдерін шығару үшін улылығын төмендету және жою әдістерін қолданады
  • Дәстүрлі және дәстүрлі емес шикізат түрлерін пайдалана отырып, жаңа замаңғы тамақ өнімдерін өндіру технологиясында білімін қолданады
  • Функционалдық өнімдерді жасау үшін комбинирленген тамақ өнімдерін құрастырудың ғылыми принциптерін қолданады
  • Қолданбалы бағдарламалар мен әдіснаманы пайдалана отырып, кәсіби қызметте математикалық модельдеу әдістерін қолданады
  • Тамақ материалдарының реологиялық сипаттамаларын анықтайды, тамақ өнімдерін өндірудің іргелі және ғылыми негіздері туралы білімді қолданады
Top