Біздің инстаграмға жазылыңыз, гранттық байқаудың нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
"Green culture" аясындағы шикізат сапасы мен қауіпсіздігі''
-
«Green culture» аясындағы шикізаттың қауіпсіздігі мен сапасы. Шикізаттың азық-түлік қауіпсіздігі саласындағы білімді пайдалануға, тамақ өнімдерін жасаумен айналысатын өндірістердің орнықты дамуын қамтамасыз етуге бағдарлана отырып, «жасыл стратегияны» ұлттық деңгейде табысты іске асыру үшін техникалық критерилер мен нормативтік құқықтық талаптарды сақтауға қатысты жасыл дағдылардың мониторингін көрсетуге бағытталған құзыреттерді көрсету.
-
Образовательная программа 7M07201 Тамақ және өңдеу өндірістерінің технологиясы мен инженерингі.
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1