Шикізат пен азық-түлектердің сапасына және қауіпсіздігіне сараптама жүргізу'

  • Шикізат пен тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін, қауіпті талдау~d жүйелеріна жәна азық-түлки шикізаты мен тамақ өнімдерінің қауіпсіздігінің нормативтік-құқықтық базасын зерттеу, тамақ қоспалар, генетикалық модификацияланған шикізат көздерін пайдаланудын қауіпсіздігі, нормалау жәна олардың пайдаланылуын бақылау.
  • Образовательная программа 7M07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top